Draperieën

Stijlvolle draperieën maken de sfeer in uw woning compleet


Draperieën
Een draperie is een in plooien geschikt gordijn dat boven de overgordijnen of vitrages gehangen wordt. Dit geeft een extra dimensie aan uw gordijn en straalt een elegante sfeer uit. Bij het maken van modelgordijnen en draperieën worden allerlei vormen en modellen toegepast. Draperieën kunnen gemaakt worden uit een zeer diverse collectie overgordijn- of vitragestoffen.

Draperieën worden doorgaans in zorgvuldig geordende vouwen opgehangen, op een rechte of gedrapeerde manier. Onze draperieën zijn zeer eenvoudig in model te brengen aan een klittenbandrail of draperieënprofiel. Na het eventueel reinigen kunt u de draperie dan ook weer zeer eenvoudig zelf ophangen.

Er zijn vele combinaties mogelijk, zodat u een draperie altijd kunt aanpassen aan uw interieur. Belangrijk zijn vooral de keuze en combinatie van stoffen.

Draperie op messing roede 28 mm

Draperie op klittenbandrail/ draperieënprofiel

Voor meer inspiratie zie het fotoalbum Draperieën.

Meer weten?

Zoekt u gordijnen en wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Graag overleggen wij met u over de soorten gordijnen en over de confectiemogelijkheden.Met vriendelijke groet,

Gordijnen Ateliers De Nijvere Bij

Uw partner in gordijnconfectie