Onze gordijnen en aanverwante producten

Familiebedrijf De Nijvere Bij is gespecialiseerd in de confectie van gordijnen en vitrages in alle soorten en maten. Daarnaast vervaardigen wij aanverwante textielproducten en accessoires. U kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld vouwgordijnen, paneelgordijnen, draperieën, koven, kussens en embrasses. Neem een kijkje op onze website voor de mogelijkheden.

Gordijnconfectie volgens uw wensen
Hoe wilt u uw gordijnen hebben? De Nijvere Bij beschikt over vier afdelingen die gordijnen confectioneren naar uw eisen en behoeften.

  • Hebt u basic gordijnen of vitrage van goede kwaliteit nodig? Dan wordt u geholpen door ons atelier voor de Standaardconfectie.
  • Wilt u sfeervolle raambekleding met een mooie afwerking? Kies dan voor ons atelier Luxeconfectie.
  • Zoekt u haute couture? Laat dan uw gordijnen handmatig en op ambachtelijke wijze vervaardigen door ervaren gordijnnaaisters in ons Gordijn Classique.
  • Hebt u grote hoeveelheden gordijnen of vitrages nodig voor horeca, kantoorgebouwen of verzorgingscentra? Dan gaat ons atelier
    Gordijn Project voor u aan de slag.

Eerlijke confectie
Wanneer u kiest voor De Nijvere Bij, dan weet u zeker dat u kiest voor een eerlijk product. Al onze gordijnen worden geconfectioneerd in Nederland, in onze ateliers in Zoetermeer.
Ons bedrijf is aangesloten bij de “Verenigde Nederlandse Gordijnen Ateliers”. De VNGA is een ledengroepering van Modint, die staat voor Service en goede kwaliteit.

Meer weten?

Zoekt u gordijnen en wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Graag overleggen wij met u over de soorten gordijnen en over de confectiemogelijkheden.

Met vriendelijke groet,

Gordijnen Ateliers De Nijvere Bij

Uw partner in gordijnconfectie