Gordijn Classique Atelier


In het Gordijn Classique Atelier, onderdeel van De Nijvere Bij, vindt u de haute couture in raamdecoratie. In dit atelier kunnen (bijna) alle wensen voor uw gordijnen gerealiseerd worden. Hier wordt uw raambekleding op ambachtelijke wijze, veelal handmatig, door zeer ervaren gordijnnaaisters geconfectioneerd en hangend gecontroleerd.

Inmeet- en montageservice
Door de toenemende vraag en het succes van het Gordijn Classique Atelier hebben wij de werkzaamheden uitgebreid met de inmeet- en montage service. Dit betekent dat wij u van begin tot eind volledig ontzorgen: van o.a. het inmeten op locatie, de stofberekening, de confectie tot de eindmontage, u hebt er geen omkijken naar.
Met onze jarenlange ervaring staan wij u graag bij met advies op het gebied van uw raamdecoratie. Vanzelfsprekend wordt iedere cliënt met de grootst mogelijke zorg en discretie behandeld.

Meer weten?

Zoekt u gordijnen en wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Graag overleggen wij met u over de soorten gordijnen en over de confectiemogelijkheden.

Met vriendelijke groet,

Gordijnen Ateliers De Nijvere Bij

Uw partner in gordijnconfectie