Sierkussens en bedspreien

Sierkussens en bedspreien maken uw interieur af


Naast diverse varianten in raamdecoratie bieden wij graag mogelijkheden om de uitstraling van uw slaapkamer extra sfeer en luxe te geven. Dat kan bijvoorbeeld met spreien en sierkussens. Bij de inrichting van de slaapkamer kunnen er diverse stoffen op elkaar afgestemd worden.

Sierkussens
Ondanks hun relatief kleine formaat hebben sierkussens de kracht om het interieur van een woonkamer of slaapkamer te maken of te breken. Met kussentjes is het mogelijk om – zonder een kapitaal uit te geven – het interieur een upgrade te geven. De kussentjes zijn gevuld met Powerfill vulling. Ook uitvoerbaar in polyether, in diverse diktematen.

Inspiratie opdoen voor sierkussens? Zie foto album.

Bedspreien
Dit bed is voorzien van sprei, kussens en koprol. De gekozen uitvoering van de sprei in combinatie met de gewenste afwerking en diverse bijkomende accessoires geeft de kamer de gewenste uitstraling. Bedspreien zijn er in diverse modellen zoals: overgooisprei, volantsprei, bedsjaal, of bedrok.

Inspiratie opdoen voor bedspreien? Zie foto album.

Meer weten?

Zoekt u gordijnen en wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Graag overleggen wij met u over de soorten gordijnen en over de confectiemogelijkheden.Met vriendelijke groet,

Gordijnen Ateliers De Nijvere Bij

Uw partner in gordijnconfectie